5 magazines/boeken die ik niet kan missen

Er zijn zo van die magazines of boeken die je zonder moeite van begin tot einde kan lezen. En je kijkt vol ongeduld uit naar de volgende editie. Deze 5 magazines en boeken zijn voor mij echt “me-time”. Ik lees ze op een gezellig plekje met een tasje koffie of in de zomer met een lekker ijsje. Even weg van alles.

Flow: Mijn favoriet, het Nederlandse “tijdschrift zonder haast, over klein geluk andere keuzes en simpeler leven”. Dit magazine heeft een prachtige lay-out, interviews met echte mensen, quotes om even bij stil te staan, een overzicht van fijne webwinkels, maar ook leuke en originele bijlagen zoals de agenda, het zomerboek, het mindfulness boek. Een echte aanrader!

VT wonen: Sinds augustus bestaat er van dit maandblad een Belgische editie. Ik hou vooral van de DIY tips en de “binnenkijken” rubriek.

kookboeken van Pascale Naessens en Sandra Bekkari: Onlangs was er nog een vreemde polemiek tussen Pascale Naessens en Sandra Bekkari over voedselintolerantie. Maar dat laat me koud. Ik hou gewoon van de recepten én de boeken van beide dames. Het nieuwste boek van Pascale Naessens, “Beter eten is beter leven”, staat vol met (h)eerlijke recepten. Zoals bij de andere boeken staat er bij elk recept heel kort waarom of wanneer je dit zou moeten klaarmaken. Het boek “Nooit meer diëten” deel 2 van Sandra Bekkari staat niet voor niets al maanden ononderbroken in de boeken top-10. Met haar Sana-methode leer je in 7 eenvoudige stappen een gezond voedingspatroon aan.

Feeling: Dit magazine is mijn favoriet op vlak van mode en beauty tips.

Vitaya: en ook deze mag niet ontbreken op mijn lijst. Het staat iedere maand boordevol praktische tips in alle domeinen van het dagelijks leven.

Welke magazines kan jij niet missen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *