Heerlijk pompoenhapje

Met dit hapje van gare pompoen en bacon haal je meteen de herfst in huis. Het is super lekker en zo klaar! En niet onbelangrijk: de kinderen zijn er ook dol op.

Hoe maak je het klaar?

  1. Snijd de pompoen in kubussen van ongeveer 2 cm. De schil mag eraan blijven
  2. Wikkel er telkens één plakje bacon om het vet van de bacon dat meestal aan de bovenkant zit, snijd ik weg).
  3. Leg de rolletjes in een vuurvaste schotel en zet opzij.
  4. Zet de schotel ongeveer 20 minuten in een warme oven van 180°C.

Het recept is van Pascale Naessens uit Mijn Pure Keuken 2.

Comments

  1. Herma says:

    Ik heb het zelf ook gemaakt. Het was super. Ik had er een dipje van avocado bijgemaakt.

    1. annelies says:

      Lekker!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *