Hippe papierhappening

img_3308

img_3313

img_3306

img_3321

goodie bag

 

Hoe leuk was dat! Afgelopen zaterdag was ik op de Paper Passion beurs in Tilburg. Een uurtje rijden van waar ik woon.

Ik had de aankondiging gezien in Flow magazine en kocht meteen online een toegangskaart. Al sinds ik me kan herinneren ben ik gek op schriftjes, pennen, agenda’s en papier. Dus dit was echt iets voor mij. Maar deze beurs ging zo veel verder. Geen saaie bedoening maar een hippe happening voor papierliefhebbers. De eerste editie was een verzameling van interactieve workshops. Vaak kon je gewoon aanschuiven op de stand en meedoen.

Zo deed ik onder andere met de workshop “moderne kalligrafie” van Met Marjet. Na een uurtje hadden we de basis meegekregen en schreven we onze eigen quote met een kroontjespen en kalligrafie inkt. Ik ging ook nog langs bij Monique Schoemakers om te tekenen. Liep langs de drukke stand van Karin Joan, YouTube blogger en eigenaar van de Makerisme. Ging kijken bij Tineke Visscher die drie make & takes aanbood: happy journal, clipboard en project life/pocketscrapbooking.

Ik heb alvast heel veel inspiratie gevonden en kijk uit naar een volgende editie.

http://www.paperpassion.nl/

Comments

  1. […] Ik opende de gouden waterverf die ik eind vorig jaar (ja, je leest het goed) gekocht had op de Paper Passion beurs en oefende mijn handlettering vaardigheden. – Ik maakte een moodboard met alle tijdschriften […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *