Kerstvakantie tip: indoor trampoline park

Wil je tussen de kersthapjes, de kerstfilms op tv en het gezellig samenzijn met familie en vrienden door de kerstvakantie letterlijk inspringen? Dan moet je zeker bij Jump Univerz langsgaan. Wij hebben het al meerdere keren getest en het is een echte topper!

Op de A12 in Schelle opende enkele maanden geleden een nieuw indoor trampoline park, Jump Univerz. Sindsdien zijn we er al enkele keren geweest. De kinderen vinden het geweldig. Op de 38 trampolines, een dodgeball arena, basketbal arena, schuimblokken, stuntzone en een obstakelparcours kan iedereen zich uitleven. En dat op hippe beats. Terwijl de kinderen zich amuseren, kijken wij toe vanuit de gezellige cafetaria.

Hoe werkt het?
Wij bellen even op voorhand om te reserveren maar dat is niet verplicht. Tijdens de kerstvakantie zou ik het wel doen. Je kan ook online reserveren. Elk uur start een sessie van 1 uur. Net ervoor meld je je aan en krijg je een armbandje (die mijn kinderen dan enkele dagen niet meer willen afdoen ). Je betaalt 10 euro voor 1 uur. Een tweede uur is 5 euro extra.

TIP: heb je geen antislip sokken, dan kan je ze ter plekke kopen voor 3 euro.

waar?
Op de A12 in Schelle rechtover de A12 shopping (Decathlon)

wanneer?
Alle dagen open in de kerstvakantie van 9u tot 22u. Gesloten op 25 december en 1 januari. Op oudejaarsavond open van 10u tot 17u.

voor wie?
Voor jong en oud. Maar best vanaf 6 jaar. De kleintjes jonger dan 6 jaar hebben wel een aparte ruimte.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *