Mauritius: onze trouwfoto’s

 

Een rondreis door Zuid-Afrika met als hoogtepunt een trouwceremonie in Mauritius. Exact vier jaar geleden kwam voor ons die droom uit. We vierden ons tien jaar samen zijn en trokken met onze twee kindjes, toen 5 jaar en 3 jaar, op avontuur. En wat voor één!

 

Na een rondreis van tien dagen in Zuid-Afrika vlogen we naar Mauritius, een eiland in de Indische Oceaan. De wedding planner van het hotel overliep met ons de volgende dag alle details: van mijn make-up en haar, tot het bruidsboeket, de plaats van de ceremonie en de cocktails die we wilden drinken na afloop van de ceremonie. We bezorgden haar onze muziek die we speciaal hadden uitgekozen en de rest werd voor ons tot in de puntjes geregeld. Wij hoefden enkel te genieten.

I now pronounce you husband and wife

Twee dagen voor de ceremonie hadden we afspraak in de hoofdstad met de dienst burgerlijke stand waar we onze reispas en geboorteakte lieten controleren. En in het plaatselijk dorpje wou ook de dame van de burgerlijke stand ons leren kennen. Zij verraste ons tijdens de huwelijksceremonie met een mooie gepersonaliseerde speech. Het klinkt misschien wat melig maar wat ik ook zo leuk vond, waren de wedding vows in het Engels. Zo leek het nog meer op een sprookje. We kregen natuurlijk de gelegenheid om ook iets in het Nederlands tegen elkaar te zeggen.

Op de geboorte van onze kinderen na, is dit overduidelijk de mooiste dag van ons leven. We denken er nog vaak aan terug en zeker vandaag.

Foto’s door Nat & Jude Photographer Mauritius
Onze reis werd opgesteld door Omega Reizen Willebroek
Ik nam mijn jurk mee als aparte handbagage.
De foto’s zijn genomen op het strand van ons hotel: Beachcomber Le Paradis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *