Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen

En of we deze week een aantal mijlpalen hadden! Kijk mee hoe wij er met veel plezier de slingers aan ophingen.

“Vandaag is een dag om van te houden, te omarmen, te verwarmen en te geven”

Vorige zondag vierden we de eerste communie van Robbe. Ook al scheen de zon niet, het was een hartverwarmend mooie dag. Net zoals vorig jaar bij de eerste communie van Lore, gaven we een familiefeest bij ons thuis. Ik wist dus al dat er bij zo’n communiefeest heel wat komt bij kijken. Foto’s, kleding, cadeautjes, catering, meubilair, noem maar op. Gelukkig hebben we toppers ingeschakeld en kreeg ik hulp van een lieve vriendin. Als thema koos ik voor voetbal (a ja wat anders): zwart, wit en groen. Robbe heeft echt genoten en wij allemaal trouwens.

fotoreportage, ontwerp en drukwerk: Volg De Factorij op Instagram en Facebook
catering op maat bij ons thuis: Hof Ter Zielbeek
verhuur tafels, stoelen en tafellinnen: Schoeters Rental

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous

Deze quote was zowel voor Lore als voor mij van toepassing op maandag. Zij vertrok een week op boerderijklassen naar de Bonte Beestenboel in Wortel. Met de onvermijdelijke traantjes bij ons alle twee als gevolg… Om half 11 werd ik al verwacht in Antwerpen voor een fotoreportage voor Libelle. Ik kreeg een nieuw kleurtje, make-up en een mooi bloesje (voor de foto). Genieten op en top. Maar dan die foto’s. Toch niet evident hoor. Gelukkig was iedereen super lief en dat stelde me dan toch op mijn gemak. Bedankt Libelle voor die leuke verwennerij. Ik had het nodig 😉 A ja, het resultaat zien jullie ergens midden juni in Libelle.

“Collect beautiful memories”

Dinsdag was ik in Brussel aan het werk en ’s avonds schreven we meteen leuke Hallmark kaartjes naar Lore. Onze raad voor haar was vooral: Geniet en maak mooie herinneringen daar.

“Sun shine on my mind”

Woensdag bracht ik eindelijk een bezoekje aan Louisette, een trendy winkel in Aartselaar die ik al een tijdje volg op Instagram. En zoals haar foto’s op Instagram al doen vermoeden is dit inderdaad een heel gezellige concept store met fashion en decoratie voor binnen en buiten. De vriendelijke bediening van deze dame krijg je er zomaar bij. Deze leuke armbandjes deed ik mezelf cadeau 😉

Woensdag is ook altijd kindjesdag en dan rij ik als taxi mama naar talloze activiteiten maar deze week stond enkel nog de laatste baskettraining van Robbe op het programma. Het voetbalseizoen is al afgelopen en aangezien Lore op boederijklassen was, hoefde ik niet naar de danslessen. Dan maar wat extra quality time met Robbe.

“Together is our favourite place to be”

Mijn man en ik werken allebei in Brussel en donderdag namen we de tijd om samen te lunchen in het Warandepark. Dat doen we wel vaker als het zonnetje schijnt. We ontmoeten elkaar daar dan op een bankje. Hoe romantisch hé!

“There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little better.”

Na vijf dagen aftellen, mochten we vrijdag ein-de-lijk Lore ophalen in Wortel. Ik maakte van de gelegenheid gebruikt om samen met een vriendin in de voormiddag te gaan shoppen in Breda vooraleer we onze schatjes zouden oppikken op de boerderij. Breda bleek een gezellig winkelcentrum te hebben. We aten een lekker slaatje op het terras van BooZe op het Sasplein. Een echte aanrader!

“If you never try, you’ll never know”

Robbe vierde zaterdag de achtste verjaardag van een klasgenootje in het Antwerp Skate Depot in Deurne. Hij vond het super. Ik heb al zo’n vermoeden wat hij op zijn verlanglijstje zal zetten voor zijn verjaardag volgende maand 😉

I am a mom. What’s your super power?

Sommigen vinden het misschien commercieel maar ik hou er van: moederdag! Vooral omdat ik dan des te meer stil sta bij de onvoorwaardelijke liefde voor mijn kinderen. Mama zijn is de allermooiste ervaring uit mijn leven. Bedankt lieverds voor de leuke cadeautjes!

Benieuwd hoe jullie week verlopen is. Heb jij ook een communiefeestje gehad of nog gepland? Kindjes die met school vertrekken op avontuur? Ik hoor het graag 😉

Comments

  1. Miss Pixie says:

    Dat klinken als momentjes om in te kaderen 😉

    1. annelies says:

      Dank je! En om volop van te genieten 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *