Mijn geniet-jes van november

Net voor we beginnen aftellen naar Sinterklaas en de feestdagen in december wil ik graag met jullie mijn genietjes van november delen.

Volop genieten van de liefde

Op 15 november vierden hubby en ik onze derde huwelijksverjaardag. Tien jaar nadat we elkaar leerden kennen, vierden we in 2013 onze liefde met een rondreis door Zuid-Afrika en een sprookjesachtige bruiloft aan de Indische oceaan in Mauritius samen met onze kindjes. Een avontuur en gebeurtenis waar we nog vaak met veel liefde aan terug denken. Telkens ik de foto’s bekijk, besef ik hoe blij ik ben dat we dit konden beleven.

Het team van Omega Reizen in Willebroek stippelde voor ons een rondreis door Zuid-Afrika uit en regelde onze contacten in Mauritius voor ons huwelijk.

Volop genieten van literatuur op de boekenbeurs

Op 10 november trok ik naar jaarlijkse gewoonte naar de boekenbeurs. Iets waar ik altijd naar uitkijk. Ik zou er telkens gerust meerdere dagen willen rondneuzen mocht mijn agenda (en bankrekening) het toelaten. Dit jaar ontmoette ik twee leuke dames op de stand van Van Halewyck die ik al een tijdje volg op Instagram, Lobke Gielkens van Leuke Wereld en Petra De Pauw van mum & me. En nu ook van you & me, de bucketlist voor koppels.

Volop genieten van de rust in sauna & thermen Londerzeel

Ik geef het toe: de winter is niet mijn favoriete seizoen. En dus doen een paar uurtjes genieten in de sauna echt deugd. Ik kan er heerlijk ontspannen en even alles vergeten. Het geeft me een echte opkikker en nadien kan ik weer de ganse wereld weer aan. Of toch bijna.

Volop genieten van de kerstsfeer op de Libelle winterfair

Mijn eerste keer: de Libelle winterfair. Samen met mijn mama heb ik een gezellige namiddag gekuierd langs de vele stands: van mattentaarten tot juweeltjes en van nageltjes lakken tot een houten kerstboom in elkaar knutselen. Ik kon er jammer genoeg niet aan alle workshops deelnemen maar ik ben wel met een pak inspiratie terug gekomen. Kijk maar eens naar onze adventskalenderboom.

Tel samen met Libelle af naar kerstmis en laat je inspireren door het klaar-voor-kerst plan.

Waar heb jij de afgelopen maand van genoten?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *