Waarom de Winter Efteling zo leuk is

Gisteren trokken we naar de sfeervolle wereld van de Winter Efteling in Nederland. Een geslaagde uitstap en aanrader voor jong en oud.

Je kent ongetwijfeld wel het sprookjesbos, Holle Bolle Gijs en Langnek. Maar in deze koude periode heeft de Efteling iets warms. We beleefden een super leuke dag.

En een primeur! Onze dochter van acht ging voor de eerste keer in de Python, jawel de stalen achtbaan met dubbele looping en kurkentrekker, samen met hubbie. Twee keer zelfs! Ik bleef veilig aan de grond met ons zoontje. 

Wat maakte de Winter Efteling nu verder zo speciaal voor ons? Opwarmen bij de verschillende vuren met een warme chocolademelk en ondertussen genieten van de Efteling muzikanten, een rondje schaatsen op de ijspiste in het ijspaleis, dansen met de Ijsprins en de Sneeuwprinses en de prachtige winter wonderland sfeer met mooie lichtjes.

Bij valavond en na zonsondergang wordt het nog allemaal feeërieker. Als afsluiter van je bezoek kan je genieten van een spectaculaire show op Efteling-muziek met water, vuur en licht.

Nog tot 31 januari kan je genieten van een sfeervolle Winter Efteling.

Hebben jullie al een uitje gepland naar de Winter Efteling of een andere leuke locatie?

Liefs,
Annelies

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *