Zelf bladwijzers maken: heel eenvoudig en leuk!

Gisterenavond bezocht ik naar jaarlijkse gewoonte de boekenbeurs in Antwerpen. Ik heb er met een aantal auteurs een leuke babbel gehad en bracht een lading nieuw leesvoer mee. Voor al die nieuwe boeken hebben we dus nieuwe bladwijzers nodig. Ik vond het een leuk idee om ze samen met mijn dochter te maken.

We maakten twee varianten: gewone kaartjes van 6cm x 15 cm, die we versierden met washi tape en lintjes. Voor de “hoekwijzers” gebruikten we een hoek van een enveloppe die we opnieuw met washi tape bekleedden.

Hier is het resultaat van ons knutselmoment.

 bladwijzer_hoek_rozebladwijzer_goudbladwijzer_zwartbladwijzer_rozebladwijzer_rozebladwijzer_blauw

Nog meer inspiratie nodig om zelf aan de slag te gaan, neem dan een kijkje op mijn Pinterest bord: https://www.pinterest.com/volopgenieten/van-kleine-doe-het-zelfjes-bladwijzers/

En terwijl ik op Pinterest wat inspiratie zocht, vond ik deze mooie spreuken over boeken en lezen. Leuk om ze bijvoorbeeld op je bladwijzer te schrijven: https://www.pinterest.com/volopgenieten/mooie-quotes-reading-books/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *