5 eenvoudige kerstdecoratie ideeën

Nu Sinterklaas terug naar Spanje is vertrokken, is het tijd om de kerstversiering boven te halen. Dit jaar wil ik het graag eenvoudig houden. Te veel tralala vind ik het niet meer gezellig. Daarom deze blog post met inspirerende en eenvoudige kerstdecoratie.

Waar anders online dan op Pinterest kan je inspiratie opdoen. Hieronder deel ik mijn 5 meest inspirerende kerstdecoraties die ik er tegen kwam.

Dit jaar wil ik een eenvoudige krans van eucalyptus maken. Het ruikt lekker en droogt mooi.

Op mijn Facebookpagina kan je zien dat ik al een raamtekening met huisjes maakte voor de komst van Sinterklaas via raamtekening.nl en ik wil deze zeker herhalen met een kerstprint. Er zijn zo veel mooie ideeën.

Letterslingers met leuke quotes zie je niet alleen met kerst verschijnen. Deze vind ik super en kan ik eventueel boven onze open haard hangen. Je kan deze letterslingers ook zelf maken natuurlijk. Ik bestelde de mijne online via vtwonen.

Met kerstmis krijgen wij best wel veel kaartjes. Hoe mooi is dit idee om de kaartjes op te hangen!

Ik oefen al een tijdje handlettering en kalligrafie. En nu kan ik het ook eens proberen op kaartjes met een tekst die ik aan de kerstcadeautjes hang!

 

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan eens naar mijn Pinterest bord over kerstmis.

Ben jij al begonnen met de kerstdecoratie? Wat is jouw favoriete kerstversiering?

Liefs,
Annelies

Foto’s: inspirationwholesale.co.uk, raamtekening.nl, Mariel, House Beautiful Magazine, instagram.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *