Op de koffie met… Barbara van Zeg maar Babs

Ik zat wat zenuwachtig te draaien op mijn stoel toen ik op Barbara wachtte daar in het verre Brugge. Zij is een van mijn favoriete bloggers en dan wil je toch wel een goeie indruk maken. Bij het lezen van haar blogposts op Zeg maar Babs verschijnt er altijd spontaan een glimlach op mijn gezicht: grappig, eerlijk en o zo herkenbaar. En dat viel me ook meteen op tijdens onze lunch. Ik hoorde zo veel gelijkenissen in alles wat ze vertelde: van de bekommernissen en vreugdes van het ouderschap, de herkenbare situaties als blogger tot dezelfde bedenkingen over onze carrière. Dus mocht je deze toffe madam nog niet kennen, surf dan snel naar haar blog. Ze maakt ook prachtige foto’s die ze op haar Instagram en Facebook account zet… Maar wacht, lees eerst even dit interview.

Waar kan je van genieten?

Ik geniet vooral van de zon. Eindelijk dit zalig weertje. O, en ik hou ook van lekker eten. Elke maand ga ik op diner date met Serge. Iets wat we onlangs beslisten om te doen. Zo genieten we nog eens samen zonder de kinderen om ons heen. En ook foto’s nemen is een van de liefste dingen die ik doe.

Waar ben je mee bezig?

Met heel veel dingen! Ik ben geïnteresseerd in sociale media, fotografie, fotobewerking, enz. Als verpleegster werk ik één week iedere nacht en de andere week ben ik vrij, daarna werk ik weer een week overdag. Dat betekent dat ik me moeilijk kan inschrijven voor een cursus. Maar binnenkort wil ik me toch wagen aan het naaien van kinderkleding. Benieuwd hoe dat zal lopen.

Waar droom je nog van?

In mijn droomwereld zou ik minder werken en meer tijd stoppen in mijn hobby’s, fotografie en schrijven. En samen met ons vijven naar Amerika trekken. Maar dat blijft geen droom. Daarvoor zijn we nu al flink aan het sparen.

Heb je al vakantieplannen?

Zeker. Al enkele jaren trekken we er op uit met onze caravan. Oorspronkelijk niet mijn idee maar eerder dat van mijn man. Maar ondertussen ben ik er ook van gaan houden en kan ik het niet meer missen. De volgende bestemming wordt dus een gezellige camping op Ile de Ré.

Babs, super bedankt voor deze gezellige lunch!

Waar zaten we?

That’s toast ligt in het hartje van Brugge, een zijstraat van de Zuidzandstraat. Er staan enkel gezonde gerechten op het menu volgens het concept “de ganse dag ontbijten”: zoete en hartige toasts eten, granola en yoghurt, slow juices en huisgemaakte limonade. Lekker en verzorgd en dat allemaal in een helder interieur met speelse elementen. Zeker eens binnen springen als je de volgende keer in Brugge bent.

That’s Toast
Dweersstraat 4
8000 Brugge
Gesloten op dinsdag

Benieuwd met wie ik volgende keer op koffiedate ga? … Stay tuned

Liefs,

Annelies

Lees ook de verslagen van mijn andere koffiedates:

Op de koffie met… Séverine van SVRine

Op de koffie met… Joke van Practical Joke

Op de koffie met… Tine van Vanillemeisjes

Comments

  1. Babs says:

    Het was een superfijne lunch en babbel. Ik keek er enorm naar uit en ik viel van de ene verbazing in de andere. Zoveel gemeenschappelijk hebben 😱

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *